Queer Spawn

Documentary - Documental

Thursday, October 20, 2005

Bio


I am a journalist and live in Barcelona. I have worked as a TV reporter, documentary producer and PR. In September 2004 I moved to New York for a year and a half to pursue a MA in Broadcast Journalism at New York University with the support of a Fulbright scholarship. This documentary is my final project and my first work as a director. Actually it is a one-person project as I produced, shot and edited all by myself.

Sóc periodista i visc a Barcelona. He treballat com a redactora d'informatius televisius, guionista de documentals i en agències de comunicació. El setembre de 2004 vaig marxar a Nova York durant any i mig per cursar un màster de periodisme audiovisual gràcies a una beca Fulbright. Aquest documental és el projecte final del màster i el meu primer treball com a directora. En realitat es tracta d'un projecte unipersonal, ja que em vaig encarregar de tot el procés, des de la recerca i producció a la gravació i el muntatge.

Soy periodista y vivo en Barcelona. He trabajado como redactora de informativos televisivos, guionista de documentales y en agencias de comunicación. En septiembre de 2004 me trasladé a Nueva York durante un año y medio para cursar un máster de periodismo audiovisual en New York University gracias a una beca Fulbright. Este documental es el proyecto final del máster y mi primer trabajo como directora. En realidad se trata de un proyecto unipersonal, ya que me hice cargo de todo el proceso, desde la investigación y la producción a la grabación y el montaje.

2 Comments:

  • At 5:42 PM, Anonymous Anonymous said…

    hola, he llegit al diari aquesta noticia i m´agradaria saber com puc vore el queer spawn,com puc vore´l? Enhorabona per haver tret un tema aixi a la llum, la gent necessita acostumarse a aquestes coses perque cada volta és més acceptat aquest tema. No s´enamoren de un xic/a sino d´una persona

     
  • At 2:50 AM, Blogger Anna said…

    Si vols més informació sobre com aconseguir una còpia o com veure'l, escriu-me a annaboluda@gmail.com

     

Post a Comment

<< Home

 
Free Counters
Hit Counter