Queer Spawn

Documentary - Documental

Friday, July 27, 2007

Queer Spawn (la prole dels gais)

.
Hi ha més de deu milions de persones amb mares lesbianes o pares gais als Estats Units. Com els afecta aquest fet? Des de la liberal Nova York a la conservadora Texas, diversos adolescents i les seves famílies expliquen les seves experiències i pensaments.

Christopher té 12 anys, viu a la liberal Manhattan i té dos pares. Kyle té 15 anys, viu prop d’Austin, la capital de la conservadora Texas, i té dues mares. Tot ells expliquen davant la càmera com l’entorn ha estat clau per la major o menor acceptació del seu tipus de família, mentre ens deixen observar la seva vida quotidiana.

El documental també mostra Family Week (la setmana de la família) a Provincetown, Massachussets. És la trobada anual més antiga de famílies que tenen pares gais, lesbianes, bisexuals o transsexuals. Els adolescents i joves que hi van participar el 2005 expliquen els seus pensaments sobre les conseqüències de tenir pares gais o mares lesbianes. Com en parlen amb els companys i veïns? A quin tipus de reaccions s’han d’enfrontar? Són ells mateixos gais o lesbianes?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

 
Free Counters
Hit Counter